ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Voden ogled z Aljo Furlan - Mesto knjige

17-09-2020

Pozdravljeni!

Nova Gorica - Med torkom, 15. septembrom, in petkom, 18. septembrom, se na Bevkovem trgu odvija tradicionalni knjižni sejem Mesto knjige. Na sejmu se tokrat predstavlja rekordno število založnikov, ki bodo knjižne novosti in knjige po sejemskih cenah ponujali vsak dan sejma med 13:00 in 20:00.

V sklopu sejma nas

PISATELJICA ALJA FURLAN VABI NA VODEN OGLED PO MESTU KNJIGE V ČETRTEK 17.9.2020 ob 14h.

Dobimo se ob 13.30 v DC ŠENT Nova Gorica, od koder se bomo peš odpravili do Bevkovega trga.

Alja Furlan se je rodila leta 1971. Leta 2001 je v samozaložbi izdala pesniški prvenec Objemanja, leta 2004 pa zvočno knjigo s poezijo in avtorsko glasbo Alana Jakina z naslovom Odmev kapljic. Pred tem je svojo poezijo in kratko prozo objavljala v Primorskih srečanjih ter kar nekaj let uspešno sodelovala na natečaju založbe Litera – vitez pesniškega turnirja. Veliko njenih pesmi je bilo uglasbenih. Danes je avtorica več kot petnajstih knjig za otroke in mladino. Občasno piše jutranje misli za Radio Robin, veliko sodeluje z vrtci in s pedagogi, vodi tudi delavnice pisanja. Svoje slike (oljne pastele, praskanke in kolaže) je šestkrat samostojno razstavljala. Trenutno se posveča projektu Pravljice po meri ter se kot »learning coach« otrokom pomaga lažje in uspešnejše učiti.

Prijave na tel.: 030 486 210

Vabljeni!


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem