ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Šent začenja nov krog socialne aktivacije z združenjem EPEKA

27-05-2020

ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje skupaj z vodilnim partnerjem Združenje EPEKA Slovenija so.p. v Ljubljani izvaja novi krog Socialne aktivacije po 5 javnem razpisu Ministrstva za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki bo trajal do jeseni 2022. ŠENT sodeluje na dveh lokacijah in sicer v celoti pokriva Vič-Rudnik z dvema strokovnima delavkama, delno pa sodeluje tudi na lokaciji Center, kjer je zaposlen en strokovni delavec Društva ŠENT, medtem ko EPEKA Slovenija so.p. v celoti pokriva lokacijo Šiška in delno Center.

V tem času se bo do zaključka tega projekta socialne aktivacije izmenjalo 5 skupin po 15 udeležencev na vsaki lokaciji v Ljubljani. Vsaka skupina je v program vključena 6 mesecev.

Gre za program socialne aktivacije, ki je podoben tako imenovanim hibridnim programom od prej, namen programa pa je enako kot v predhodnih razpisih, izvesti različne vsebinske aktivnosti kot so izobraževanja, predavanja, delavnice in druge aktivnosti, ki bodo pripomogle k boljši usposobljenosti udeležencev na področju socialne vključenosti in zaposlovanja.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

          


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem