ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Vabilo: Narava nas uči lastnega spreminjanja

14-02-2020

Škofja Loka - V torek, 25. 2. 2020 bo v prostorih Šentovega dnevnega centra Škofja Loka in v sodelovanju z VGC Gorenjska potekalo srečanje s predavanjem psihoterapevta in alpinista dr. Damjana Slabeta. Predavanje, ki se začne ob 10:00 uri, je namenjeno uporabnikom, svojcem in zaposlenim društva Šent, razdeljeno pa v dva dela - ogledu posnetkov iz slovenskih gora in pogovoru o doživljanju narave.

»Glede na to, da živimo v svetu, ki se nenehno spreminja, je prepričanje, da lahko ostajamo enaki ali da se vselej izognemo spremembi, nekaj med utvaro in zablodo« (S. Peck). Svojevrstna milost je, da živimo v podnebnem pasu, kjer imamo štiri letne čase in kjer lahko tako rekoč vsakodnevno opažamo spremembe v naravi. Narava nas prav preko letnih časov uči tudi lastnega spreminjanja.

Prvi del srečanja bo namenjen ogledu posnetkov iz slovenskih gričev, hribov in gora, kot jih je ujel avtor alpinist in psihoterapevt dr. Damjan Slabe v vseh štirih letnih časih. Drugi del bo potekal v obliki pogovora o osebnih izkustvih doživetja narave kot vira zdravja in lastnem spreminjanju ob tem. 

Predavanje bo predvidoma trajalo do 11:30 ure.

Za več informacij lahko pokličete Špelo Podobnik na 04 518 37 30 ali ji pišete email za prijavo.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem