ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
WISE 4 YOUTH: Izobraževanje v Ljubljani

26-01-2023

Prejšnji teden smo se v okviru izvajanja WP4 projekta WISEs4Youth vsi partnerji zbrali v Ljubljani, v prostorih ŠENT-a na izobraževanju za izobraževalce, da bi spoznali module usposabljanja o socialni ekonomiji in WISE ter o merjenju družbenega učinka.

Prvi trije dnevi so bili namenjeni prvemu modulu usposabljanja na temo »Socialna ekonomija in WISE«. Natančneje, prek gradiva za usposabljanje so partnerji pridobili znanje o socialnem podjetništvu, ranljivih skupinah in njihovem delu, poslovanju in tržišču, dobičkonosnostjo WISE, poslovnimi modeli in ustvarjanjem dobička ter o predstavitvi in oglaševanju. Zadnja dva dneva sta bila namenjena drugemu modulu usposabljanja na temo “Upravljanje in merjenje družbenega učinka”. V teh dveh dneh so lahko partnerji razumeli, zakaj ustvariti vpliv, kako ustvariti vrednost in doseči trajnostno rast ter kako meriti in poročati o vplivu.

Kot naslednji korak, od zdaj naprej do maja, se bo vse to znanje prenašalo na mlade potencialne bodoče podjetnike v državah partnerjev.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem