ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Vabilo na delavnico: Škratki, naši prijatelji

17-12-2021

V društvih ŠENT in OZARA sodelujemo v projektu »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih. V okviru projekta organiziramo aktivnosti tako za prostovoljce kot za njihove mentorje.

Pred vrati so novoletno božični prazniki, zato vas vljudno vabimo na še eno ustvarjalno delavnico, ki je namenjena vsem uporabnikom ŠENTA in OZARE:

ŠKRATKI, NAŠI PRIJATELJI
KDAJ: sreda 22.12.2021 ob 10:00 uri

Delavnico bo tudi tokrat pripravila Nike Škofič, umetnica in glasbenica, dolgoletna prostovoljka na Šentu v Ajdovščini, ki nas je na prvi letošnji decembrski ustvarjalni delavnici naučila izdelave unikatnih voščilnic.

Potreben material:  - barvasta nogavica, manjši kovinski pokrovček od steklene posode za vlaganje (od marmelade npr.), kos močnejšega blaga za kapo, volna za brado (ne predebela), vata, lepilo za blago ali lepilna pištola, igla in nit (če nimate ustreznega lepila), škarje in par gumbkov.

Namig: Pobrskajte malo po domovih, povprašajte bližnje, pa se bo našlo vse, kar potrebujemo za to nalogo.

Da bo organizacija delavnic lažja vas lepo prosimo za prijave (ime, priimek, e-naslov) na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si čim prej, oziroma najkasneje do srede 22.12. do 9. ure zjutraj.

Povezavo prejmete ob prijavi.

Se veselimo srečanja!

                    


Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem