ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
DC NG vabi na delavnico Neverbalna komunikacija

21-07-2021

Dnevni center ŠENT Nova Gorica vas vabi na:

delavnico »NEVERBALNA KOMUNIKACIJA« s Sandro Devetak

KDAJ: v sredo, 28.7.2021 ob 10h

Sandra Devetak je študentka študijskega programa Psihosocialne pomoči na FUDŠ.Na delavnici se bomo posvetili praktičnim vidikom razumevanja in učinkovite uporabe neverbalne komunikacije. Gre za sporazumevanje brez besed ali besednih simbolov, staro toliko kot človeški rod. Poteka ves čas, tudi ko smo tiho. Kaj nam povedo izraz na obrazu, telesna drža, geste, obleka, dotik, bližina…? To so močna orodja za močna sporočila. Kako jih učinkovito uporabljati? Večinski del sporazumevanja med nami in okolico poteka prav v neverbalni obliki, ki je deloma prirojena, deloma privzgojena, večinoma spontana, nezavedna in predvsem praktično nikoli ne laže.

Opozorilo: Vse dejavnosti potekajo skladno s priporočili pristojnih institucij. Izvajamo preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb z virusom Sars-Cov-2, zato je v stavbi DC za vse obiskovalce obvezno razkuževanje rok in nošenje maske.

Obvezne prijave na tel: 030 486 210


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem