ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
KO-PROSTO: Vabljeni v tolkalni krog v živo

07-06-2021

VABILO!

V društvih ŠENT in OZARA nadaljujemo z aktivnostmi v okviru projekta »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do  ečje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih.

Iskreno smo veseli, da vas lahko končno povabimo na fizično srečanje za prostovoljce društev Šent in Ozara, ki bo potekalo v četrtek, 10. junija 2021, s pričetkom ob 10.00 uri na celjski Špici.Z nami bo Franci Krevh, akademski tolkalec, član Orkestra Slovenske filharmonije in izkušen vodja bobnarskih  srečanj za različne starostne skupine in različne profile udeležencev.

Preizkusili se bomo v TOLKALNEM KROGU - to je sproščujoča, glasbena aktivnost, pri kateri udeleženci zbrani v  krogu z različnimi tolkali (bobni, ropotuljami in drugimi zvočili) ustvarjamo glasbo. V krogu zato, da se lažje slišimo in komunicirajo ter z zavestjo, da smo prav vsi enako pomembni.

Vmes bo čas tudi za odmor, klepet, izmenjavo izkušenj ter idej za sodelovanje v prihodnje.

Srečanje bo trajalo do približno 13. ure.

Vljudno vabljeni, da skupaj preživimo prijeten dan!

Zaradi lažje organizacije dogodka, ki bo tokrat potekal v ŽIVO, vas prosimo, da svojo prisotnost nujno potrdite na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si najkasneje do torka, 8. junija 2021.


SREČANJE PROSTOVOLJCEV DRUŠTEV ŠENT IN OZARA
Datum: četrtek, 10. Junij 2021, Celje

PROGRAM:

9:30 – 10:00 Prijava udeležencev

10:00 – 10:05 Uvodni pozdrav in kratka predstavitev projekta KO-PROSTO: Mojca Štubljar, OZARA; Barbara Dolničar Teul, ŠENT, mag. Bogdan Dobnik, OZARA

10:10 – 11:00 Tolkalni krog, 1. del Franci Krevh

11:00 – 11:30 Odmor za osvežitev in klepet

11:30 – 12:15 Tolkalni krog, 2. del Franci Krevh

12:15 – 13:00 Zaključek                    

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem