ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Vabljeni na potopisno predavanje Nova Zelandija

09-12-2021

V društvih ŠENT in OZARA sodelujemo v projektu »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih. V okviru projekta organiziramo aktivnosti tako za prostovoljce kot za njihove mentorje.

Vljudni vabljeni na potopisno predavanje, ki je namenjeno vsem uporabnikom ŠENTA in OZARE:

NOVA ZELANDIJA
KDAJ: sreda, 15. 12. 2021, ob 11:00 uri

Izvajalka: Doroteja Ropas je po izobrazbi diplomirana socialna delavka in trenutno študentka podiplomskega študija Fakultete za socialno delo. Že od otroštva jo navdušujejo tuje dežele in nove kulture, tako da je v svojih 26 letih obiskala že kar nekaj držav. Najdlje je v tujini preživela prav na Novi Zelandiji, kjer je bivala 15 mesecev. V prostem času se ukvarja tudi z jogo, teče, hodi v hribe, rada ima živali in naravo. 

Da bo organizacija delavnice lažja, vas lepo prosimo za prijave (ime, priimek, e-naslov) na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si čim prej, oziroma najkasneje eno uro pred delavnico. Povezavo prejmete po prijavi.

Se veselimo srečanja!

                    


Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem