ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
KO-PROSTO: Vabilo na delavnico Kristali

09-07-2021

V društvih ŠENT in OZARA sodelujemo v projektu »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih. V okviru projekta organiziramo aktivnosti tako za prostovoljce kot za njihove mentorje.

V tednu od 12. do 16.7.2021 je po krajšem premoru spet na voljo sledeča delavnica, namenjena vsem uporabnikom ŠENTA in OZARE:

KRISTALI

 KDAJ: v petek, 16. 7. 2021 ob 10:00 uri


Nataša Flis je dolgoletna prostovoljka in uporabnica v Šentovem dnevnem centru Celeia in absolventka na Višji ekonomski šoli v Celju (program Organizator socialne mreže), s povprečno oceno 10.

Kratek opis delavnice: Kristali so moji prijatelji. Tretiram jih kot živa bitja. Verjamem da me vodijo v svetlobo in srečo, uravnavajo moje čakre, me zdravijo in mi pomagajo duhovno rasti. Doma jih imam kar nekaj, čeprav je to kar drag hobi. Moj najljubši kristal je roževec, ki je kristal ljubezni in prijateljstva. S kristali sem se prvič srečala tam nekje 15 let nazaj. Takrat jih še niso prodajali v trgovini, tako da sem jih kupovala od raznih zbirateljev. Predstavila bom nekaj kristalov, jih pokazala in vsak ima svojo zgodbo.

Da bo organizacija delavnice lažja, vas lepo prosimo za prijave (ime, priimek, e-naslov) na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si čimprej, oziroma najkasneje eno uro pred predvideno delavnico.

Se veselimo srečanja!


                    

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem