ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Ob odprtju trgovine SPAR donacija tudi za ŠENT Trbovlje

08-06-2021

SPAR Slovenija je v nakupovalnem centru Pilon Trbovlje konec maja odprl svojo že 108. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Ob otvoritvi so razdelili donacijo 3.000 evrov trem lokalnim organizacijam, za katere so glasovali kupci. Največ glasov je prejelo Društvo prijateljev mladine Trbovlje, ki prejme donacijo v višini 1.500 evrov. Sledilo je Prostovoljno gasilsko društvo Trbovlje, ki prejme donacijo v višini 1.000 evrov, dnevnemu centru Šent Trbovlje pa je pripadla donacija 500 evrov.

»V imenu društva ŠENT – Slovenskega združenja za duševno zdravje, enote Trbovlje – iskrena hvala za velikodušno donacijo, ki bo vključenim v programa Dnevni center in Socialna vključenost omogočila kakovostno preživljanje časa in s tem izboljšanje njihovega življenja. Darovana sredstva bodo pripomogla k obogatitvi programov ter doseganju višje stopnje vključitve posameznikov s težavami v duševnem zdravju v družbo. Z vašo pomočjo uresničujemo naše poslanstvo,« je v zahvali omenila Rebeka Novak, predstavnica trboveljskega dnevnega centra Šent.

Več o dogodku TUKAJ


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem