ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
KO-PROSTO: Vabljeni v tolkalni krog v živo

07-06-2021

VABILO!

V društvih ŠENT in OZARA nadaljujemo z aktivnostmi v okviru projekta »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do  ečje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih.

Iskreno smo veseli, da vas lahko končno povabimo na fizično srečanje za prostovoljce društev Šent in Ozara, ki bo potekalo v četrtek, 10. junija 2021, s pričetkom ob 10.00 uri na celjski Špici.



Z nami bo Franci Krevh, akademski tolkalec, član Orkestra Slovenske filharmonije in izkušen vodja bobnarskih  srečanj za različne starostne skupine in različne profile udeležencev.

Preizkusili se bomo v TOLKALNEM KROGU - to je sproščujoča, glasbena aktivnost, pri kateri udeleženci zbrani v  krogu z različnimi tolkali (bobni, ropotuljami in drugimi zvočili) ustvarjamo glasbo. V krogu zato, da se lažje slišimo in komunicirajo ter z zavestjo, da smo prav vsi enako pomembni.

Vmes bo čas tudi za odmor, klepet, izmenjavo izkušenj ter idej za sodelovanje v prihodnje.

Srečanje bo trajalo do približno 13. ure.

Vljudno vabljeni, da skupaj preživimo prijeten dan!

Zaradi lažje organizacije dogodka, ki bo tokrat potekal v ŽIVO, vas prosimo, da svojo prisotnost nujno potrdite na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si najkasneje do torka, 8. junija 2021.


SREČANJE PROSTOVOLJCEV DRUŠTEV ŠENT IN OZARA
Datum: četrtek, 10. Junij 2021, Celje

PROGRAM:

9:30 – 10:00 Prijava udeležencev

10:00 – 10:05 Uvodni pozdrav in kratka predstavitev projekta KO-PROSTO: Mojca Štubljar, OZARA; Barbara Dolničar Teul, ŠENT, mag. Bogdan Dobnik, OZARA

10:10 – 11:00 Tolkalni krog, 1. del Franci Krevh

11:00 – 11:30 Odmor za osvežitev in klepet

11:30 – 12:15 Tolkalni krog, 2. del Franci Krevh

12:15 – 13:00 Zaključek



                    

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 



OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem