ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
9. DSE 2018

Vljudno vabljeni na že 9. Dneve Socailne Ekonomije!

5.12.2018 LJUBLJANA, EVROPSKA HIŠA | 9.30 do 15h

PRILOŽNOSTI, ORODJA IN PROJEKTI ZA SOCIALNE PODJETNIKE
 
Predstavitev priložnosti orodij in aktualnih projektov socialne ekonomije, ki že potekajo.

Med drugim v okviru 9. DSE tudi:

Prihodnost Evrope ali kje so priložnosti za socialno ekonomijo?

AlpSib Talk: Renata Brkić, Feelsgood Capital Partners Hrvaška, “ From corporate manager via social entrepreneur to social impact investor”

Delavnica »Projektna orodja za socialno ekonomijo«, predstavljajo se konkretna orodja, namenjena razvoju in podpri socialne ekonomije (Impact Tourism – turizem z učinkom, PROFIT – platorma za finančno opismenjevanje socialnih podjetij, INNO-WISEs, PERMIND in SOPA)

AlpSib capital matching event: srečanje socialnih podjetnikov in potencialnih investitorjev – dvourni dogodek, z uvodno kratko predstavitvijo »novejših« virov financiranja oz. poslovnih modelov, kot so obveznice z družbenim učinkom, potem pa bomo v obliki moderiranega hitrega poslovnega zmenkovanja (speed dating) okrepili naše podjeme ter na koncu analizirali potrebe in priložnosti.

Okrogla miza »Projekti za in o socialni ekonomiji« - kratka predstavitev projektov na temo socialne ekonomije, ki se še izvajajo v Slovenijii ter razprava o koristih in potencialu udeležbe socialnih podjetij v teh projektih, o iskanju sinergij ter trajnostnih učinkih izvajanih projektov.

Celoten program je na voljo TUKAJ!

Na dogodek se lahko prijavite TUKAJ


 


Projektna pisarna

Šmartinska cesta 130, 1000 Ljubljana

Projektni manager:
Gregor Cotič
Tel.: 01/ 230 78 44
E-pošta: gregor.cotic@sent.si

Barbara Dolničar
Tel.: 01/ 230 78 32
E-pošta: barbara.dolnicar@sent.si
OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem