ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
UTRINKI SOCIALNA AKTIVACIJA VIČ RUDNIK -2. del

02-06-2022

 

ISKRICE Z DELOVNE PRAKSE

Zvezde so se poklopile in tudi meni je na koncu le uspelo najti imenitno delovno prakso. Opravljam jo v trgovinici Butična - lasulje v trgovskem centru TPCMurgle, specializirani za prodajo lasulj, modnih pokrival in naravne kozmetike,ki olajšujejo življenje bolnic med zdravljenjem rakavih obolenj in bolezni kože.

Prav tako kot lastnica trgovine sem tudisama pred nekaj leti premagala raka. lzkušnja, ki si jo deliva,naju povezuje in naju dela za resnično dober tandem, saj sva obe na podobni misiji -pomagati sotrpinkam na nova zgraditi samopodobo in jim vliti upanje za boj, s katerim se soočajo.

Najin dan poteka usklajeno, poleg skupnega  svetovanja strankam sama skrbim za urejenost trgovine, iščem poceni načine oglasevanja in promocije ter pomagam pri kreiranju reklamnih letakov in brošur.

Lastnici sem razkrila, da v prostem času ustvarjam unikatni nakit in bila je tako  prijazna, da mi je dovolila nekaj kosov razstaviti v trgovini.

Hvaležna sem ji za dragocene izkusnje, ki mi bodo prišle še kako prav, ko se podam na svojo lastno pot prodaje unikatnih izdelkov. Z veseljem ji bom po svojih najboljših močeh še naprej pomagala pridobivati nove stranke in večati ugled njene male, a lično urejene trgovine.

 

 


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem