ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
KO-PROSTO: Vabilo na e-delavnico Z vitamini do boljšega zdravja

24-05-2021

V društvih ŠENT in OZARA sodelujemo v projektu »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih. V okviru projekta organiziramo aktivnosti tako za prostovoljce kot za njihove mentorje. Lepo vabljeni, da se nam, po krajši pavzi, ponovno pridružite na delavnici, ki je namenjena vsem uporabnikom ŠENTA in OZARE.

Vljudno vabljeni na delavnico: Z VITAMINI DO BOLJŠEGA ZDRAVJA

KDAJ: v četrtek, 27. 5. 2021 ob 10:00 uri prek Zooma


Tina Furjan je dolgoletna prostovoljka Šentovega dnevnega centra Celeia Celje. Zelo je ustvarjalna in kreativnih delavnic si brez nje v Celju ne morejo niti zamisliti. Martina je zelo inteligentna, ročno spretna, popravi skoraj vse, zelo se spozna na vitamine, minerale in ostale prehranske dodatke. Nekatere vam bo predstavila tudi na delavnici.

Da bo organizacija delavnice lažja, vas lepo prosimo za prijave (ime, priimek, e-naslov) na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si čimprej, oziroma najkasneje eno uro pred predvideno delavnico.

Se veselimo ponovnega srečanja in vas lepo pozdravljamo!


                    

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem