ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Vabilo na spletno delavnico Ubuntu

18-03-2021

V društvih ŠENT in OZARA sodelujemo v projektu »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih. V okviru projekta organiziramo aktivnosti tako za prostovoljce kot za njihove mentorje.

V tednu od 22. do 26. marca sta na voljo 2 delavnici, namenjeni vsem uporabnikom ŠENTA in OZARE:

1. POZITIVNI UČINKI USTVARJANJA MANDAL

KDAJ: v sredo 24. 3. 2021 ob 10:00 uri - ODPADE! Delavnica bo prestavljena na kasnejši datum, o čemer vas obvestimo naknadno.

Pripravila jo bo Maja Toroš, mag. pomoči z umetnostjo, prostovoljka v DC ŠENT Nova Gorica, ki že več let vodi likovno terapijo. Na delavnici boste spoznali teoretsko ozadje pomena mandal z nekaj nasveti za praktično uporabo pri samopomoči in pomoči drugim. Za delavnico potrebujete že vnaprej pripravljen mandala test  - Moja čustva, navaden svinčnik in barvice ali flomastre.

Poskusite ustvariti svoj MANDALA TEST po spodnjih navodilih (klikni na sliko za prenos pdf datoteke):

___________________________________________________________________________________________

2. UBUNTU, afriška modrost o povezanosti vseh ljudi

KDAJ: v petek, 26. 3. 2021 ob 10:00 uri

Ubuntu je beseda, ki izvira iz južnoafriške filozofije in obsega ideje, kako lahko skupaj živimo bolje. Je verovanje v univerzalno človeško vez: Sem zato, ker si ti. Več o tem boste izvedeli v enournem pogovoru, ki ga bo vodil Ibrahim Nouhoum - univerzitetni diplomirani inženir gozdarstva Biotehniške Fakultete Univerze Ljubljana, pristaš vseživljenskega učenja, ki sodeluje z različnimi organizacijami.

Prijave sprejemamo (ime, priimek, e-naslov) na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si čimprej, oziroma najkasneje eno uro pred predvideno delavnico.

Se veselimo srečanja!


                    

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019. OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem