ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Vabilo: Joga z Nike

15-03-2021

V društvih ŠENT in OZARA sodelujemo v projektu »KO-PROSTO: S krepitvijo prostovoljstva do večje profesionalizacije nevladnih organizacij«, katerega namen je krepitev prostovoljstva v obeh društvih. V okviru projekta organiziramo aktivnosti tako za prostovoljce kot za njihove mentorje.

Tudi v marcu nadaljujemo z izmenjavo prostovoljcev in organizacijo zoom delavnic, ki so namenjene vsem uporabnikom ŠENTA in OZARE:

JOGA Z NIKE

KDAJ: v torek, 16. 3. 2021 ob 9:00 uri

Vodila jo bo simpatična Nike Jerant, psihologinja in učiteljica, ki je že dve leti Ozarina prostovoljka. Predznanje ni potrebno, priporočljiva je blazina, oziroma podlaga za vadbo.

Prijave zbiramo (ime, priimek, e-naslov) na e-naslov barbara.dolnicar-teul@sent.si čimprej, oziroma najkasneje eno uro pred predvideno delavnico.

Pomembno: V nadaljevanju marca bosta potekali še 2 Zoom delavnici in sicer v sredo 24. 3. 2021 ob 10:00 (Pozitivni učinki ustvarjanja mandal) in v petek 26. 3. 2021 ob 10:00 delavnica o Afriki. Podrobnosti sledijo.


                    


Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem