ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Nogometni turnir Nova Gorica

25-08-2022

poštovani,

 

V mesecu oktobru obeležujemo Svetovni dan duševnega zdravja (10.10.) in Dan brezdomstva. V ta namen ŠENT – Goriška regija v sodelovanju z Dijaškim domom Nova Gorica pripravlja nogometni turnir s spremljajočim programom (glasbeni in plesni nastopi, cirkuška točka...)

ki se bo odvijal, v petek 23.9.2022 ob 9.30h na športnem igrišču Dijaškega doma Nova Gorica.  

23. septembra je Dan slovenskega športa, ki spodbuja vrednote biti telesno aktiven, uživati življenje in skrbeti za dobro počutje. Na ta dan bomo poskrbeli za promocijo zdravega načina življenja in z  simbolično razbijali predsodke do oseb, ki so zaradi svojih težav v duševnem zdravju ali brezdomstva velikokrat negativno označene ter socialno izolirane. Iz naših izkušenj je najboljši način, da v akcijo vključimo ranljive skupine in poudarjamo njihove zmožnosti, ne pomanjkljivosti. 

 

Vabimo vas k sodelovanju, da skupaj z žogo razbijamo stigmo in ustvarjamo bolj odprto in prijaznejšo družbo za vse nas. Poskrbljeno bo tudi za toplo malico za vse udeležence.

 

Rok za prijavo ekip: petek 2.9.2022.

 

Za  več informacij sem vam na voljo na tel: 030 486 210 ali e-pošta: margerita.humar@sent.si.


 OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem