ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Vabilo na okroglo mizo

04-05-2018

ŠENT – SLOVENSKO ZDRUŽENJE ZA DUŠEVNO ZDRAVJE

DNEVNI CENTER ZA ZMANJŠEVANJE ŠKODE ZARADI DROG VELENJE

VABI NA OKROGLO MIZO


DELO Z MLADIMI, KI SO V STISKAH IN SE ZNAJDEJO V TVEGANIH ŽIVLJENJSKIH SITUACIJAH,
v četrtek 10.5. 2018 v prostorih Knjižnice Velenje, Šaleška cesta 21, ob 11.00 uri.


Okroglo mizo organiziramo v okviru projekta „Dobre izbire ne škodijo“, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje RS. Na njej bomo poskusili osvetliti problematiko mladih, ki so v stiskah in se znajdejo v za zdravje tveganih življenjskih situacijah, kot so kajenje, opijanje, uživanje nedovoljenih drog, nezaščiteni spolni odnosi itd. Poskusili bomo odgovoriti na vprašanja, kako vzpodbuditi mlade, da se naučijo tveganja prepoznavati in z njimi ravnati, kako k reševanju teh situacij pristopati iz skupnostnega vidika in kako v skupnosti omogočati dovolj dobro podporno mrežo za tisti del mladih, ki spadajo k ranljivejši skupini.


Okroglo mizo bo povezoval g. Bojan KREVH.


Kot govorci bodo sodelovali: ga. Špela VERDEV, predstavnica Mladinskega kulturnega kluba eMCe plac Velenje, ga. Lavra VRLIČ , predstavnica Združenja DrogArt, ga. Marjeta PEPERKO, predstavnica Nacionalnega inštituta za javno zdravje, OE Celje, ga. Mateja ŠVAB, predstavnica Društva Projekt Človek, g. Damir ŠKRINJAR, predstavnik Javnega zavoda Socio.

Lepo vabljeni!

 


Deli!OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem