ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
1. Sestanek delžnikov INNO-WISE

17-11-2017

Vabilo


Vljudno vabljeni na prvi sestanek deležnikov projekta INNO-WISE


Kdaj: Dne 7. decembra 2017, vzporedno z Dnevi Socialne Ekonomije ob 15.30


Kje: v hiši EU na Dunajski 20 v Ljubljani


Namen sestanka: Namen sestanka je pritegnitev strokovnjakov, interesnih skupin, zakonodajalcev in predstavnikov civilne družbe v debato o tehnoloških in menedžerskih pomanjkljivostih v podjetjih,ki se ukvarjajo z zaposlovanjem ranljivih skupin. Sestanek bo izveden v okviru moderirane debate.


O projektu: Majhna oz. podjetja povprečne velikosti, ki se ukvarjajo z integracijo težje zaposljivih so prepogosto omejena z pomanjkanjem kvalificirane delovne sile. Kvalifikacije, o katerih govorimo, so večinoma vezane na tehnologijo in ekonomsko inovativnost. Projekt INNO-WISE je namenjen izboljšanju kapacitete vseh takih podjetij, tako da bodo lahko ponujala več služb svojim ciljnim skupinam. V ta namen v projektu sodelujejo podjetja za delovno integracijo, raziskovalci, podjetja za visoko tehnologijo, relevantne lokalne inštitucije in drugi.
V naslednjih letih bomo razvili in ponudili rešitve, ki bodo socialnim podjetjem omogočila uporabo novih tehnologij in vodstvenih spretnosti. Pod predlagane rešitve spadajo okvir za deljenje tehnologij in virov znanja, platforma za fleksibilno digitalno komunikacijo in izobraževalni programi.

Dogodek organizirajo Slovenski partnerji v projektu Inno-Wise:


Deli!OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem