ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
ŠENT-ov tabor v Umagu 2017

23-05-2017

TERMIN: 18.9.2017 - 22.9.2017

 

Hostel Bežigrad leži ob morju med Stella Marisom in Punto v neposredni bližini teniškega centra Umag in je odmaknjen v zavetje borovega gozdička tik ob plaži, od koder pihlja topla sapica med klopmi in mizicami na terasi. Ob poslušanju škržatov boste lahko uživali še zadnje poletne večere. Pisani dom ima notranjo jedilnico, lastno kuhinjo, interno ambulanto in osebje bo poskrbelo, da bo vaš program potekal nemoteno in vam hkrati ustregel z udobnim bivanjem. Z uporabo športnih igrišč in pripomočkov se boste posvetili tako športnim kot kreativnim delavnicam, interakcijskim vajam in se nenazadnje družili še ob kavi in peki štrudlja.

 

Doplačilo: - izlet z ladjico v Katoro, Umag aliSavudrijo in vožnja z vlakcom v UmagTudi tokrat bo plačilo letovanja razdeljeno na 5obrokov in cena velja pri udeležbi 50 oseb.

CENA: 136 eur

CENA VKLJUČUJE:

- namestitev na skupnih ležiščih

- polni penzion za 4 nočitve

- prevoz Škofja Loka - Ljubljana - Umag - Ljubljana - Škofja Loka s sodobnim avtobusom (vstop je možen tudi na poti do destinacije)

- spremljevalca do destinacije in iz destinacije

NEOBVEZNA DOPLAČILA:

- riziko odpovedi potovanja 11 eur po osebi plača se ob prijavi.

- dodatno zdravstveno zavarovanje 5,8 eur po osebi, plača se ob prijavi

SPLOŠNI POGOJI: rezervacija je potrjena ob plačilu prvega obroka. Brez vplačila rizika odpovedi se vplačanega denarja ne vrača.

Več informacij dobite pri strokovni delavki na vašem lokalnem DC.


Deli!OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem