ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Projekt Tablo

25-04-2018

V tednu od 16. do 20. aprila 2018, smo v Šentu gostili 12 predstavnikov 6 partnerskih organizacij iz projekta Tablo, ki je financiran s strani Evropske komisije, v okviru programov Erasmus+.

Program dela je bil zelo natrpan, saj smo vsak dan med 9. in 17. uro spoznavali različne metode dela in pristope pomoči z umetnostjo pri osebah z dolgotrajnimi težavami. Partnerjem smo omogočili osebno izkušnjo na šestih delavnicah, kjer smo ustvarjali različne izdelke in pridobivali izkušnje na področju pomoči z umetnostjo.

Zahvaljujemo se vsem izvajalkam in izvajalcem ter organizacijam, ki so nam pomagali pri izpeljavi programa. Več o projektu si lahko preberete na spletni strani projekta. Prav tako ste vabljeni, da si ogledate spletno orodje, ki smo ga pripravljali zadnji dve leti (za ogled se morate registrirati) in preizkusite katero od delavnic, ki smo jih pripravili za vašo populacijo. Na koncu pa vas prosimo, da to tudi ocenite.

Za več info o projektu se lahko obrnete na:
spela.zgonc@sent.si
tina.nanut@dc.sent.si


Deli!OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem