ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
Obisk Planice

29-03-2018
V četrtek, 22.3. smo se v DC Šent Škofja Loka udeležili izleta v Planico, kjer smo si ogledali trening smučarskih skokov. Nekateri izmed uporabnikov so se ogleda smučarskih skokov udeležili prvič v življenu, zaradi česar so bili še posebno navdušeni in hvaležni:
 
Mateja: Ogledali smo si petkovo tekmo skokov. Vreme je bilo zelo lepo, prav tako vzdušje v Planici. Zelo mi je bilo všeč, da sem si lahko ogledala skoke v živo, predvsem mi je bilo všeč, ko so se spustili po skakalnici z zastavami nastopajočih držav. Uživala sem tudi ob nastopu naših skakalcev.
 
Marko: Bil sem prvič v Planici. Vreme je bilo odlično, vzdušje pa tudi.Pohvalil bi organizacijo in izvedbo dogodka. Če ocenim kolektivno vzdušje uporabnikov, bi uporabil besedo- ODLIČNO. 
 
Bogo:V četrtek 22.marca smo se člani slovenskega združenja Šent udeležili vele- športnega dogodka v smučarskih skokih v Planici. Bilo je izjemno, lepo vreme. Vrhovi Julijskih Alp zgornje Savske doline so se kopali v soncu. Slovenska reprezentanca je bila zelo uspešna. Družba  Šentovcev je bila prijetna, bil je čas za poglobljen klepet in srečanje v Planici je bilo enkratno. Upam, da se prihodnje leto spet snidemo v Tamarju.
 
Marina: Sonce kot naročeno za obisk Planice. Šentovci smo se veselili obiska kot majhni otroci. Vsaj pri meni je tako. Že tako so skoki moj najljubši šport in je bilo zame spremljanje skakalcev v živo enkratno doživetje. Za dobro vzdušje smo se potrudili prav vsi izletniki, zato je povsem razumljivo, da komaj čakam naslednje izlete.
 
Marija: Še nikoli prej nisem bila v Planici. Bila sem navdušena, srečna in vesela.Priznam, da sem bila na koncu utrujena vendar pa zelo zadovoljna.
 
 
Izkušnja je nepozabna, zato se lepo zahvaljujemo donatorju - Smučarski Zvezi Slovenije, ki nam je omogočila ogled.

Deli!OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem