ŠENT
Slovensko združenje za duševno zdravje
3. mesto na pustni povorki v Postojni

15-02-2018

Šent Postojna in Dom na Krasu DE: Postojna sta se za letošnjo pustno tematiko odločila izbrati občinske volitve. Imeli smo župana Miška Šentovskega, tajnico Fani od lani, podžupana Jožeta Šentovskega (županov brat), politične stranke, volilni program, vse tako kot se za volitve spodobi.

Oglasili smo se pri postojnskemu županu g. Igorju Marentiču, mu napovedali svojo kandidaturo in mu predstavili program z jasnim opozorilom, da nikakor ne sme kopirati naših idej. Dogovorili smo se tudi, da gremo pošteno v prihajajočo volilno tekmo.

Prvič smo se prijavili na pustno povorko, na kateri je sodelovalo deset skupin, med temi je strokovna komisija nagradila najboljše. Osvojili smo tretje mesto, ki pa je tudi finančno nagrajeno. Odločili smo se, da si z osvojenim denarjem bodoči župan Miško Šentovski, privoščil izlet na obali skupaj s svojo volilno ekipo in se jim na takšen način zahvali za celoten trud in podporo.


Deli!OPOZORILO!
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

V redu | Več o tem